Wat velen onder jullie misschien niet weten, is dat onze school beschikt over een warme keuken. Hier worden geen kant-en-klare maaltijden opgewarmd. In plaats daarvan hebben we chef-kok Berten en zijn enthousiaste keukenploeg, die met toewijding en liefde smakelijke maaltijden bereiden voor onze leerlingen, in een onlangs vernieuwde keuken met state-of-the-art keukenapparatuur.
 
‘s Middags geniet wie dat wil op onze school van een zelfbereide en uitgebalanceerde maaltijd. Leerlingen hebben de vrijheid om er naar hartelust salades en soep aan toe te voegen. Over de samenstelling van het menu overleggen leerlingen (zowel externen als internen), samen met leerkrachten, ouders en de verantwoordelijken van de keuken in de menucommissie. Ecologica voert daarnaast af en toe sensibiliserende acties in het schoolrestaurant, om de leerlingen aan te sporen zeker geen voedsel te verspillen.
 
Benieuwd welk lekkers Berten en zijn team morgen op het menu hebben gezet? Neem hier eens een kijkje! En zeg morgen extra vriendelijk dankjewel voor het vele werk dat het keukenteam elke middag opnieuw levert om jullie van een stevige maaltijd te voorzien 🙏☺️.
Dit bericht delen:Ga terug