Hieronder kan u de brieven aan de ouders lezen. Deze communicatie wordt in de eerste plaats naar de ouders-co-account op Smartschool gestuurd: hou deze inbox dus goed in de gaten!

brieven-en-mededelingen: alle nieuwsberichten

Brieven en mededelingen Laatste Nieuws

Praktische mededelingen – vrijdag 1 september 2023
30 augustus 2023

Geachte heer, mevrouw Hoewel Smartschool het gebruikelijke communicatiemiddel is, bereikt dit bericht u uitzonderlijk via mail. Smartschool is van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september niet toegankelijk en dit ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar. We hopen dat u en uw gezin hebben genoten van een deugddoende vakantie. Het nieuwe schooljaar gaat... Read more »

Lees meer »
Onderhoudsmodus Smartschool (2022)
25 augustus 2022

Beste ouders, beste leerlingen Op vrijdag 26 augustus gaat Smartschool in onderhoudsmodus, en dit tot aan de start van het nieuwe schooljaar. Het zal daarom tijdelijk niet mogelijk zijn om in te loggen. Voor vragen en informatie kan u terecht op onze website. De school is bovendien steeds telefonisch (09 235 72 50) of via... Read more »

Lees meer »
Recyclage van inktpatronen en toners
25 mei 2022

Beste leerlingen, ouders en collega’s Duurzaamheid is een belangrijk thema voor onze school. Daarom nemen wij deel aan het #RecycleerMeer programma van 123inkt.be. Hiermee willen we zoveel mogelijk lege inktpatronen en toners verzamelen voor recyclage en hergebruik. Zo kunnen we samen de afvalberg verkleinen. Momenteel komt het grootste deel van die lege inktpatronen en toners bij het restafval terecht, terwijl... Read more »

Lees meer »
Concert “Cantiones pro Ignatio” op dinsdag 24 mei 2022
6 mei 2022

Op dinsdag 24 mei nodigen wij u van harte uit op het concert “Cantiones pro Ignatio” in de Sint-Baafskathedraal (20u). Dit concert maakt deel uit van de festiviteiten rond de 500ste verjaardag van de bekering van Ignatius van Loyola in 1521. We trakteren u op een bloemlezing van “eigentijdse”, zestiende-eeuwse polyfonie van onder andere Giovanni Pierluigi da Palestrina, Alonso Lobo,... Read more »

Lees meer »