Hieronder kan u de brieven aan de ouders lezen. Deze communicatie wordt in de eerste plaats naar de ouders-co-account op Smartschool gestuurd: hou deze inbox dus goed in de gaten!

brieven-en-mededelingen: alle nieuwsberichten

Brieven en mededelingen Laatste Nieuws

Overschakeling naar afstandsonderwijs voor 4des, 5des en 6des
30 november 2021

Beste leerlingen Geachte ouders Tijdens het overleg deze ochtend in het Comité voor preventie en welzijn op het werk hebben we besloten over te schakelen naar voltijds afstandsonderwijs voor alle leerlingen uit het 4de, het 5de en het 6de middelbaar. We stellen immers vast dat de huidige regeling voor het middagmaal niet kan georganiseerd worden... Read more »

Lees meer »
Coronamaatregelen op school vanaf 19 november 2021
19 november 2021

Beste ouders en leerlingen Vandaag ontvingen alle leerlingen het onderstaande bericht mondeling in de klas. We bezorgen u dit langs deze weg zodat u als ouder ook op de hoogte bent. Omwille van het feit dat er in de studie vaak meerdere klassen tegelijk aanwezig zijn, is vanaf vandaag het mondmasker ook verplicht in de... Read more »

Lees meer »
Klimaatacties
15 oktober 2021

Beste leerlingen Beste ouders Op zondag 11 oktober 2021 trok een indrukwekkende stoet door de straten van Brussel om de klimaatopwarming van onze planeet onder de aandacht te brengen en een halt toe te roepen. Bij de betogers waren ook heel veel jongeren aanwezig. Onze school deelt de bekommernis van deze betoging. De zorg voor... Read more »

Lees meer »
Schoolreglement 2021-2022
14 oktober 2021

Beste leerlingen Geachte ouders In dit bericht bezorgen we jullie wat extra informatie i.v.m. de wijziging van de kledijregels in het schoolreglement. Onderaan dit bericht vinden jullie de nieuwe versie van de ‘kledijregels’ terug. De tekst heeft een update gekregen, is eigentijdser gemaakt en het belang van de dialoog tussen leerlingen en leerkrachten is vastgelegd in... Read more »

Lees meer »