Boekenverkoop schooljaar 2024-2025

Info boekenverkoop

Examens juni 2024

Exameninfo

Wie is wie?

Meer info

Bereikbaarheid

Bekijk hier alle informatie over onze ligging en bereikbaarheid.

Meer info

Dagindeling

Bekijk hier onze dagindeling.

Meer info

Schoolrestaurant

De kwaliteit van de maaltijden komt voor ons op de eerste plaats. Onze keuken wordt ook onderworpen aan strenge hygiënecontroles door een extern bedrijf. 

Ook de leerlingen appreciëren de kwaliteit van ons aanbod; in de menucommissie overleggen zowel externen als internen, samen met leerkrachten, ouders en de verantwoordelijken van de keuken over de samenstelling van de menu’s.

Bekijk ons aanbod

Brieven aan de ouders

Hier kan je de nieuwsberichten met mededelingen aan de ouders terugvinden, als ook alle brieven die aan de ouders gestuurd werden.

Brieven bekijken

Nuttige downloads 

  1. Infobrochure leerlingen  
  2. Mobiliteitsplan
  3. Schoolreglement
  4. Attest medicijnen

Solliciteren

Besef je dat een school een unieke plaats is om kennis en dieper inzicht door te geven? Ben je gepassioneerd om jonge mensen mee te vormen? Vind je dat traditie en vernieuwing hand in hand kunnen gaan? Meen je dat je voor jonge mensen het verschil kan maken?
​Misschien voel je je dan aangesproken door ons project. Onze school is geregeld op zoek naar enthousiaste collega’s die het mee vorm willen geven.​

Wil je solliciteren als administratieve kracht, internaatsbegeleider of leerkracht? Stuur jouw motivatiebrief en cv naar sollicitaties@sint-barbara.be en vul onderstaand formulier in om opgenomen te worden in onze databank van sollicitanten. Zodra wij een vacante betrekking hebben waarvoor jij in aanmerking komt, nemen we contact op.

Databank sollicitanten 

Vacatures

Openstaande vacatures 

Gebruiksvoorwaarden en copyright:

Gebruiksvoorwaarden pagina

Copyright pagina

Privacy:

Privacy pagina