Wat velen onder jullie misschien niet weten, is dat onze school beschikt over een warme keuken. Hier worden geen kant-en-klare maaltijden opgewarmd. In plaats daarvan hebben we chef-kok Berten en zijn enthousiaste keukenploeg, die met toewijding en liefde smakelijke maaltijden bereiden voor onze leerlingen, in een onlangs vernieuwde keuken met state-of-the-art keukenapparatuur. De kwaliteit van de maaltijden komt voor ons op de eerste plaats. Onze keuken wordt ook onderworpen aan strenge hygiënecontroles door een extern bedrijf. 

Ook de leerlingen appreciëren de kwaliteit van ons aanbod; in de menucommissie overleggen zowel externen als internen, samen met leerkrachten, ouders en de verantwoordelijken van de keuken over de samenstelling van de menu’s.

Ons aanbod:

MENU

Week 9 (26/02/2024-01/03/2024)
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
TomatensoepCourgettesoepWortelsoepPastinaaksoepPreisoep
Gebakken varkenslapje
Blackwellsaus (pickles)
Broccoli
Natuuraardappelen
Penne
Bolognaisesaus (v)
Geraspte kaas
Koninginnenhapje
Tuinkers
Aardappelkroketten
Blinde vink
Ajuinsaus
Romanesco mengeling
Aardappelpureeµ
of
Quornburger (v)
Runderreepjes
Provençaalse saus (paprika, tomaat, ajuin)
Gemengde salade met rode ajuin en dressing
Frieten
Vers fruit
Luikse wafel
Magere yoghurt met fruit
Vers fruit
Huisbereide vanillepudding
Magere yoghurt met fruit
Milkshake BanaanVers fruit
Huisbereide roomdessert met Luikse siroop
Magere yoghurt met fruit
Vers fruit
Huisbereide chocolademousse
Magere yoghurt met fruit

Feedback menu februari

WARME MAALTIJDEN

Dagelijks kunnen de leerlingen genieten van de uitgebreide saladbar en het centraal opgestelde buffet, waardoor het mogelijk is om een extra portie te nemen van de ingrediënten van de dagschotel.

 1. een dagsoep, rijk aan groenten, die de noodzakelijke vezels en vitaminen levert
 2. een hoofdgerecht, afhankelijk van de weekdag:
  • Op maandag bieden we een populaire dagschotel aan, die de jongeren zowel laat kennismaken met de uitstekende traditionele Vlaamse keuken als met gerechten uit de wereldkeuken (vlees, vis of vegetarisch).
  • Op dinsdag is er vaste pastadag.
  • Op donderdag is er keuze uit een dagschotel of vegetarische schotel. Donderdag is dus meestal veggiedag bij ons: leerlingen maken deze keuze bij het begin van het jaar, voor de rest van het jaar (je leerlingenkaart vermeldt “V” als je voor het vegetarische alternatief opteert).
  • Vrijdag ten slotte blijft frietjesdag.
 3. een nagerecht (een zelfbereid dagdessert, een stuk fruit of een zuivelproduct). In de warmere periodes zijn er geregeld ijsjes.

BROODJES

Met een broodjeskaart (5 eenheden) heb je de keuze uit een divers aanbod: 

De gezondheid van uw kind is een prioriteit voor ons. Om het milieu te respecteren, beperken we de hoeveelheid afval in de keuken van de school en letten we er ook op dat onze leerlingen geen eten verspillen.