De sportweek was een groot succes! Er waren heel wat inschrijvingen over de verschillende jaren heen voor diverse competities tijdens de middagpauzes.
🏸 In het badmintontornooi namen telkens twee duo’s het tegen elkaar op. Zowel ervaren spelers als debutanten zetten hun beste beentje voor.
⚽️ De voetbalcompetitie voor de lagere cyclus werd gewonnen door FC PIETER.
⚽️ In de voetbalcompetitie voor de hogere cyclus moest het lerarenteam in de halve finale het onderspit delven tegen FC Boma. Zij namen het op hun beurt in de finale op tegen Jonaldoooo. Het werd een zeer spannende wedstrijd met 7-6 als einduitslag.
🏅 Maxime Van Eenoo en Antoine Duthoo behaalden goud in het kickertornooi.
💙❤️ Woensdagmiddag waren we getuige van de zinderende voetbalmatch 5 tegen 6 onder het toeziend oog van arbiter Davy Joye. Beide teams kwamen sterk voor de dag! De vijfdes namen tot twee keer toe de leiding, maar de zesdes konden telkens gelijkmaken. Het kwam uiteindelijk aan op de laatste bloedstollende penalty: rood moest het met 4-5 nipt afleggen tegen blauw.
We blikken meer dan tevreden terug op de eerste editie van de sportweek. Bedankt aan alle deelnemers, supporters en de leerkrachten van de vakgroep LO voor de organisatie!
Dit bericht delen:Ga terug