The requested image size is not available for this photo on Flickr (uploaded when this size was not offered yet). Try another size or re-upload this photo on Flickr.

damiaanactie​Het waren spannende weken: 25 pakjes stiften meer ….maar alle 500 zijn de deur uit.Onze leerlingen denken niet enkel aan zichzelf. Een prachtig staaltje van ‘Samen werken, samen leven – eenheid in verscheidenheid’ belichaamden ze tijdens een studie-uur. Spontaan verzamelden de aanwezige Barbaristen euro’s, roste centjes om zo de laatste 19 in een mum van tijd aan te kopen. Die stiften verdeelden ze eerlijk onder elkaar. Een mooi en ontroerend moment, uiting van solidariteit en hartverwarmend.

Onze school Sint-Barbara geneest 61 mensen dankzij het netto bedrag van € 3055,60 waarvan € 19.60 van milde schenkers. Vijftig euro schenkt een tbc- of leprapatiënt een nieuw leven.

Iedereen – verkopers en kopers, groot en klein – bedankt om jullie hart te laten spreken om zo jullie (financieel) steentje bij te dragen aan meer wereldsolidariteit.

De leerlingen van het 2de jaar eerste graad spannen echter de kroon met in totaal 218 pakjes en helpen zo 26 mensen. Een extra pluim is weggelegd voor de STEAM – klas met 70 pakjes.

Gebruik jullie stiftjes want volgend jaar zijn we er weer….

 

Dit bericht delen:Ga terug