Openschooldagkopie

 

Iedereen is van harte uitgenodigd op onze openschooldag op zaterdag 8 februari 2020. We starten om 13.30u en je kan doorlopend door de grote rode poort binnenlopen tot 18u. Het wordt een dag van bruisende bedrijvigheid in de Savaanstraat, dus zorg dat je er bij bent!

 


Natuurlijk geven leerlingen en leerkrachten informatie over de richtingen, de leerlingenbegeleiding en alle projecten en activiteiten die je op onze school kan doen, zodat je als nieuwe leerling goed weet wat je mag verwachten. Ook kan je in verschillende klassen terecht om je te laten onderdompelen in de kunstige wereld van STEAM, de geheimen van de Grieken en Romeinen, de schoonheid van moderne talen en cultuur, de innovativiteit van wetenschappelijke experimenten en nog véél meer.

Je kan binnenpiepen bij de repetitie van Anima perla Musica, het koor en orkest van de school, die op zaterdagavond en zondagvoormiddag het beste van zichzelf laten horen tijdens hun muzikale interpretatie van het Lam Gods, samen met leerlingen van het St. Ignatius College uit Enfield (Londen).

Leerlingen uit alle jaren zorgen bovendien doorlopend voor rondleidingen door de gebouwen, en last but not least: op het vrij podium op de speelplaats kan je je toekomstige medeleerlingen én leerkrachten in al hun muzikale of theatrale glorie bewonderen. We voorzien ook een hapje en een drankje in de gezellige tent op de speelplaats.

Een bruisende dag vol collegeleven, die nieuwe leerlingen, huidige leerlingen en hun ouders niet mogen missen!

 

Dit bericht delen:Ga terug