Ondanks de maartse buien was het een warme Openschooldag op zaterdag 2 maart 2024. Een grote dankjewel aan de vele bezoekers om langs te komen en te ervaren wat het Sint-Barbaracollege voor jullie in petto heeft!
 
De muziek van onze leerlingen op de speelplaats zorgde voor een heerlijke jazzy sfeer, die de regenachtige dag meteen opfleurde. Het internaat werd druk bezocht en in het onthaal was zelden een tafeltje vrij. In de vaklokalen gaven leerkrachten en leerlingen stuk voor stuk het beste van zichzelf. De repetities van Anima Perla Musica brachten de muzenzaal alvast in een feeststemming voor het concert ’s avonds, en de leerlingen van het eerste jaar hebben de bezoekers vakkundig rondgeleid in onze kerk. Ook in de bar was er steeds een gezellige drukte.
 
Hopelijk was het enthousiasme van ons voltallige team aanstekelijk, inspirerend en informatief! Kon je er niet bij zijn, heb je nog meer vragen of wil je de school toch nog eens bezoeken? Laat dan zeker iets weten. Je vindt hier alle info!
 

Openschooldag 2024-52

Dit bericht delen:



Ga terug