Trakteer uw gezin op een smakelijk ontbijt & help onze speelplaatsen te vernieuwen!

Klaar voor een ochtend vol plezier en lekkernijen? Doe mee met onze ontbijtmandenverkoop en steun tegelijkertijd de vernieuwing van de speelplaatsen op het Sint-Barbaracollege! Onze ontbijtmanden zijn rijkelijk gevuld met gulle donaties van sympathiserende bedrijven en toegewijde ouders en zijn dus volledig gesponsord.

Bestelling plaatsen

 

Afhalen

Datum: zondag 5 mei 2024
Tijd: afhalen tussen 8:00 – 10:30 uur
Locatie: Savaanstraat, aan de kerk van Sint-Barbara
Geen gedoe met parkeren! Onze drive-through zorgt voor een snelle en gemakkelijke afhaling. Gewoon even langskomen en thuis genieten van uw ontbijt!

Bestel nu & maak het verschil!

Inschrijven kan tot en met 19 april 2024. Laten we samen bouwen aan een kleurrijke en speelvriendelijke toekomst voor onze kinderen!

Bestelling plaatsen

Wat kan u bestellen?

Ontbijtmand voor een kind (€10) * winkelwaarde minstens €15

  • Lekkere sandwich, smakelijke koffiekoek, kleurrijke donut, potje yoghurt voor de kleine buikjes, verrukkelijk beleg, choco, speculoospasta, fruitsapje, gezond potje vers fruit om van te genieten, lekkere chocomelk met een knapperig chocolaatje en een zoete verrassing.

  • U aangeboden door deze sponsors: Panos, Solucious, Peper & Zout, Van Hoorebeke chocolatier, Jules Destrooper, Lidl, Lotus, Vandemoortele, Nestborn en Vanomobil.

Ontbijtmand voor een volwassene (€17,5) * winkelwaarde minstens €20

  • Twee pistolets, heerlijke koffiekoek, sneetje kaas, smaakvolle hesp, boter, confituur, choco, speculoospasta, yoghurt met een topping van krokante granola, verfrissend fruitslaatje, geurige thee, biologisch fruitsap, chocolade verwennerij, knapperig koekje, Knack/Weekend Knack om te lezen bij het ontbijt en een vleugje luxe met een staaltje van een verzorgingsproduct.

  • U aangeboden door deze sponsors: Panos, Solucious, Belberry, Peper & Zout, Cru, Van Hoorebeke chocolatier, Roularta Media Goup, Uriage, Paper&Tea, Fruji, Jules Destrooper en Lotus.

Luxebrunch voor een volwassene (€30) * winkelwaarde minstens €38

  • Twee knapperige pistolets, verrukkelijke croissant, sneetje kaas, smaakvolle hesp, handgesneden gerookte zalm, boter, confituur, artisanale chocopasta, Griekse yoghurt met een topping van krokante granola, verfrissend fruitslaatje, geurige thee, biologisch fruitsap, selectie van pralines, knapperig koekje, Knack/Weekend Knack om te lezen bij het ontbijt, bier van Fourchette voor een extra feestelijke toets en een vleugje luxe met een aantal verzorgingsproducten.

  • U aangeboden door deze sponsors: Cru, Suffys, Solucious, Belberry, Peper & Zout, Van Hoorebeke chocolatier, dewebapotheker.be, Coco de Mer, Roularta Media Group, Fourchette, Paper&Tea, Fruji, Jules Destrooper, Joost Arijs en Paelinck.

Wijn Chateau de Majoulière (€6) * winkelwaarde €8,6

  • Een fles rosé wijn ‘Ravie en rosé’ van 50cl van Château de Majoulière. Dit kan eventueel ook op een ander moment afgehaald worden op het secretariaat van Sint-Barbara.

  • U aangeboden door sponsor Chateau de Majoulière.

Vrije bijdrage

Indien u geen ontbijtmand kan komen afhalen, maar ons initiatief toch graag steunt,  dan kan u financieel sponsoren zonder in natura te schenken. Elke vrije bijdrage is welkom en zal integraal besteed worden aan de speelplaatsen.
Deze bijdrage gaat vanzelfsprekend gepaard met reclame voor de sponsor, uw naam en/of logo zal geprint worden op de ontbijtmanden.
Indien u geïnteresseerd bent om te helpen of meer informatie wenst, kan dit eenvoudig door een e-mail te sturen naar ouders@sint-barbara.be.
Storten kan tot uiterlijk 19 april 2024 op het rekeningnummer BE86 3900 9605 8650 op naam van vzw Vrienden van het Sint-Barbaracollege met vermelding “sponsoring ontbijtmanden 2024 + naam”. Een fiscaal attest is mogelijk, gelieve ons hiervoor een e-mail te sturen.

Uw steun betekent alles voor ons! Met elke aankoop draagt u rechtstreeks bij aan het realiseren van speelplezier voor onze kinderen.

Met hartelijke groeten
Team Fundraising van de Oudervereniging van het Sint-Barbaracollege