“De leerlingen krijgen het voor elkaar!”, dat is het motto van de Scholierenkoepel. Onze vertrouwensleerlingen van Co. Peer Support nemen dat motto volledig ter harte: zij gaan op school aan de slag om een luisterend oor te bieden aan iedereen die dat nodig heeft en het welbevindenbeleid mee vorm te geven. Om hun werking te verbeteren en skills nog meer bij te schaven, trokken ze op vrijdag 19 januari 2024 naar Brussel: ze kregen er een hele dag workshops op de Dag van de Conflixers, georganiseerd door de Scholierenkoepel. Ook de uitwisseling met andere conflixersgroepen van scholen overal in Vlaanderen was enorm waardevol en bood een massa ideeën om bij ons mee aan de slag te gaan.

Doe je graag mee met de vertrouwensleerlingen van Co. Peer Support? Neem dan zeker contact op met Wolf (4NWSTb), Jonathan (4NWSTb), Anna (4GRLA), Mathias (4GRLA), Héloïse (4GRLA), Bérenger (4NWSTa), Sam (3NWSTb), Koen (3MTE), Jiri (5WEST) of de coaches mevrouw Clinckspoor en mevrouw Van Liefde. Zij leggen je met plezier uit welke acties we komende maanden op poten zetten en hoe ze mee proberen te zorgen voor het welbevinden van elke leerling op school!

Dag van de Conflixers-1

#conflixers #scholierenkoepel #peersupport #copeersupport #welbevinden #welbevindenbeleid #welbevindenopschool #goedinjevel #humaniora #onderwijs #onderwijsgent #sintbarbara #sintbarbaracollege

Dit bericht delen:Ga terug