Beste wijnliefhebbende (groot)ouders, oud-leerlingen, collega’s en vrienden van het college,

Dit jaar zijn we reeds toe aan onze twaalfde wijnverkoop. We hopen meer dan ooit op uw steun om zo verder te kunnen bouwen op het grote succes van voorgaande schooljaren.

Er zijn twee belangrijke redenen om via het Sint-Barbaracollege uw bestelling te plaatsen:

  • Een breed gamma van onder andere uitstekende rode en witte Zuid-Afrikaanse, Franse, Californische, Italiaanse en Spaanse wijnen uit alle prijsklassen werd voor u geselecteerd in samenwerking met sommelier Luc Wieme, Johan De Ridder en de wijnhuizen Rouseu (StMartens-Latem), Thienpont Wine (Etikhove), Axybel (Kessel), Vinesse (Temse), Collin (Gent) en Entre-Deux-Monts (Westouter).  Kwaliteit verzekerd!
    Het wijndomein “Entre-Deux-Monts” werd tevens opgericht door oud-leerling Martin Bacquaert, ingenieur-oenoloog.
  • Door het plaatsen van een bestelling steunt u het college enorm. De opbrengst van de wijnverkoop gaat integraal naar de vervanging van de metalen ramen.

Bestellingen kunnen geplaatst worden t.e.m. vrijdag 13 november 2020. Gelieve hiervoor uw bestelformulier door te mailen naar economaat2@sint-barbara.be of te bezorgen op het college.

Het afhalen van uw wijnbestelling kan op zaterdag 5 of 12 december 2020, van 10u tot 12.30u, op het college. U kan op die dagen de schoolpoort binnenrijden, en parkeren op de speelplaats, zonder vergunning in de autovrije zone.

Op het moment van afhaling zullen wij via onze vergunning uw nummerplaat registreren, waardoor u die dag alsnog de toestemming krijgt om de autovrije zone binnen te rijden.

We hopen alvast op een groot succes.

 

Van harte dank bij voorbaat voor uw steun aan het college.

Het wijnteam.