Beste wijnliefhebbende (groot)ouders, oud-leerlingen, collega’s en vrienden van het college

We nodigen u van harte uit op onze jaarlijkse wijnproeverij op zaterdag 14 oktober 2023. We starten om 16u. Er zijn twee belangrijke redenen om naar de wijnproeverij te komen:

  • Een breed gamma van uitstekende rode en witte Zuid-Afrikaanse, Franse, Californische, Italiaanse en Spaanse wijnen uit alle prijsklassen werd voor u geselecteerd in samenwerking met sommelier Luc Wieme, Johan De Ridder en de wijnhuizen Rouseu (St-Martens-Latem), Thienpontwine (Etikhove), Vinesse (Temse), Collin (Gent) en Caves Saint Amand (Gentbrugge). Kwaliteit verzekerd!
    Zoals vorige jaren geeft de deelname van het wijndomein “Entre-Deux-Monts” (Westouter) van oud-leerling Martin Bacquaert, ingenieur-oenoloog, een bijzondere toets aan het evenement.
    Meer nog, dit jaar zal er ook een bijzondere wijn gepresenteerd worden van het Hongaarse wijndomein Artor (Villány) van oud-leerling Alain Bostoen. Artor, een blend van Merlot, Cabernet Franc en Cabernet Sauvignon, dankt zijn naam aan Arthur en Hector Bostoen, zonen van Alain en eveneens alumni van het college.
  • Met uw aanwezigheid, maar vooral met uw bestellingen steunt u het college. De opbrengst van de wijnverkoop reserveren we ook dit jaar integraal voor de verfraaiing van de speelplaats.

Indien u verhinderd bent op 14 oktober, kan u altijd nog een bestelling plaatsen tot en met 13 november 2023. Bestelformulieren worden in de loop van de week na de proeverij op deze website geplaatst. De afhaling van uw bestelling zal worden georganiseerd vanaf 9 december.

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen op 14 oktober. Kom gerust met familie en vrienden langs of bestel later als u verhinderd bent. Van harte dank bij voorbaat voor uw steun aan het college.

het directieteam

Bestelformulier

Beschrijving van de wijnen