Categorieën:

A touch of love : dansfeest

19 november 2018

Schrijf u hier in Op zaterdag 16 februari 2019 verwelkomen we u graag op de tweede editie van het Taste & Dance feest van Sint-Barbara: Touch of Love. Dit benefiet event wordt georganiseerd om alle speelplaatsen te vernieuwen en bovenal om er een gezellige dans- en ontmoetingsavond van te maken.  Programma: 19.00 uur: De deuren gaan open, aperitief20.00 uur: Taste… Read more »

Lees meer »

Debat over Goed & Kwaad

28 augustus 2018

De oudervereniging, de moedervereniging en de alumni van het Sint-Barbaracollege organiseren op donderdag 4 oktober 2018 een panelgesprek over Goed & Kwaad. Het vindt plaats om 20u00 in de kerk van onze school. Om een duidelijk beeld te hebben van het aantal aanwezigen is inschrijven een vereiste. Let op, plaatsen zijn beperkt.

Lees meer »

Taste & Dance Party (a touch of gold)

15 januari 2018

Zaterdag 03 maart 2018 wordt de eerste benefiet Taste & Dance Party georganiseerd om alle speelplaatsen op Sint-Barbara te vernieuwen, maar bovenal om er een gezellige dans- en ontmoetingsavond van te maken.  19.30 uur: Taste & Dance Party We openen de deuren en heten u welkom met een aperitief en amuze. Live muziek van de coverband… Read more »

Lees meer »

Kunst van de toekomst

22 maart 2017

De vrienden van Sint-Barbaracollege organiseren een nieuw project dat zich richt op de leerlingen van de basisschool. Op 4 mei is iedereen van harte uitgenodigd. U vindt hier alvast meer informatie. Nieuws over Kunst Van De Toekomst 

Lees meer »

Benefietconcert Scala & Kolacny brothers

8 september 2015

U zal het misschien reeds opgevangen hebben: op zaterdag 3 oktober 2015 organiseert vzw “de Vrienden van het Sint-Barbaracollege” een optreden van Scala & The Kolacny Brothers in Het Pand (Onderbergen 1, 9000 Gent). Er zijn optredens voorzien om 16h00 en om 20h00. Tickets kosten 35 EUR. Voor het optreden om 16h00 betalen kinderen jonger… Read more »

Lees meer »

Uitslag bouwtombola

17 mei 2014

Heeft u één van onderstaande prijzen gewonnen?  U kan uw prijs afhalen op de humaniora van het Sint-Barbaracollege tot en met vrijdag 4 juli 2014.  Indien mogelijk, graag eerst een e-mail sturen naar dienstbetoon@sint-barbara.be zodat we de prijs op voorhand kunnen klaarzetten.Winnende nummers: prijs omschrijving lotnummer 1 Suzuki Alto (2M-Motors – Brugse Vaart 20 / 9030 Mariakerke… Read more »

Lees meer »

Bouwtombola

21 maart 2014

Tradities zijn er om in ere te houden, daarom organiseert het college dit schooljaar met steun van de vzw Dienstbetoon na 6 jaar opnieuw een grote tombola met als hoofdprijs een wagen.  Deze keer ten voordele van de afwerking van de Maeterlinck-zaal, een multifunctionele ruimte met een capaciteit van 320 mensen.  De Leerlingen van onze school (humaniora,… Read more »

Lees meer »

Prijzen bouwtombola

21 maart 2014

1.    Suzuki Alto (2M-Motors – Brugse Vaart 20 / 9030 Mariakerke ) 2.    Lenovo laptop thinkpad T420 met bijhorende rugzak 3.    Originele kist met 6 flessen – Vieux Château Certan 2004, Pomerol 4.    Dames- of herenfiets (Godefroot) 5.    NH Belfort Gent ( 2 nachten Deluxekamer voor 2 personen + ontbijt) 6.    Week Studio op Domaine de l’Espinet, Quillan… Read more »

Lees meer »

Renteloze lening

23 oktober 2013

Geachte ouders, De v.z.w. Dienstbetoon Sint-Barbaracollege (afgekort “S.B. Dienstbetoon”) is een vereniging van ouders en leerkrachten verbonden aan het Sint-Barbaracollege die via diverse initiatieven (waaronder de kunsttentoonstelling Trends, enkele bouwtombola’s, muzikale (After Heart Party, Barbarock) en andere evenementen (Brick & Build Party)) fondsen verzamelt om de school financieel te steunen. Zoals u ongetwijfeld weet is… Read more »

Lees meer »

Brick&BuildParty@Barbara

13 januari 2011

Sint-Barbaracollege en vzw SB-Dienstbetoon nodigen u van harte uit op vrijdagavond 18 februari 2011, voor al wie de school een warm hart toedraagt. Waarvoor?De bedoeling van dit event is om met de opbrengst de grootse bouwactiviteiten van de school – die van start gaan in januari – een financiële duw in de rug te geven.… Read more »

Lees meer »

Bouwtombola

11 januari 2008

Ter gelegenheid van het 175 jaar bestaan van het Sint-Barabaracollege en met als doel nieuwe klaslokalen te bouwen en bestaande te verfraaien, wordt er een tombola georganiseerd met als 1ste prijs een Peugeot 107. Dit is in samenwerking met CIAC Gent, Peugeot en Ford verdeler voor Gent. Er werd eveneens een tekenwedstrijd gehouden om de… Read more »

Lees meer »