Beste leerlingen
Beste collega’s
Beste ouders

Het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden en omwille van de huidige maatregelen is het nog steeds onmogelijk om dit schooljaar op een normale manier af te sluiten. De directie beried zich dan ook over de proclamatie van de leerlingen van het 6e jaar.

Uit de laatste berichten i.v.m. versoepelingen van de maatregelen blijkt dat het secundair onderwijs wordt overgeslagen. Een proclamatie organiseren voor het voltallige 6e jaar behoort op dit moment dus niet tot de mogelijkheden. De huidige situatie laat immers enkel toe afscheid te nemen van elke contactbubbel afzonderlijk met de titularis. Daarom besliste de directie deze proclamatie uit te stellen en te organiseren op vrijdag 18 september 2020, in de hoop dat er dan meer mogelijkheden zullen zijn om de volledige groep van de retoricaleerlingen op een veilige manier samen te brengen en een volwaardige proclamatie te organiseren. We willen van dat moment ook gebruik maken om de klasfoto’s en de retoricafoto te nemen.

We engageren ons in ieder geval om die dag de proclamatie te organiseren, desnoods aangepast aan de op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen. We beseffen dat dit geen ideale situatie is, maar zijn er van overtuigd dat deze beslissing ons een grotere kans biedt om op een waardige manier afscheid te nemen van onze retoricaleerlingen.

Met vriendelijke groet
De directie

Dit bericht delen:Ga terug