Categorieën:

Halloween in 4B

31 oktober 2020

Vrijdag 30 november zaten er geen kinderen, maar geraamtes, vampieren, vleermuizen en vele andere griezels in de klas 🧛‍♀️💀👻🧙‍♀️☠ Ze knutselden een gespiegelde pompen met papier en een sidderend spookpotje met gips om op Halloween de griezelige nacht te verlichten. 🎃  

Lees meer »

Dag van de jeugdbeweging

25 oktober 2020

Vrijdag 23 oktober was het de dag van de jeugdbeweging en mochten de kinderen in hun uniform naar school komen.  

Lees meer »

Doorschuifsysteem spelling

25 oktober 2020

Om ons 50-woordendictee voor te bereiden oefenden we onze woordjes in met een doorschuifsysteem. Dit deden we samen spelenderwijs met Galgje, een woordzoeker, Kaboom en maakten we oefeningen op Bingel met de Chromebooks.  

Lees meer »

Eeuwen inoefenen

25 oktober 2020

In ons W.O. thema leren we over de eeuwenband en leren we de eeuw bepalen van een jaartal en een jaartal geven uit een eeuw. Dit oefenden we in met onze buur met oefenkaartjes. Samen leren is steeds leuker dan alleen!    

Lees meer »

Leerlingenparlement

25 oktober 2020

Er waren maar liefst 10 kandidaten voor de verkiezingen van het leerlingenparlement! De kinderen maakten een affiche met hun programmapunten en stelden hun ideeën aan de klas voor in een 1-minuutvoorstelling. Daarna werden ze door hun kritische kiezers grondig bevraagd over hun motivatie en vaardigheden. Het werd een spannende stemronde, maar uiteindelijk werd Camille verkozen.… Read more »

Lees meer »

Sportdag

25 oktober 2020

Dinsdag 29 september wandelden we naar de Blaarmeersen voor de leuke dag vol sport. Op het programma stond: tagrugby, korfbal, baseball en minigolf om de dag af te sluiten. Het werd een hele leuke dag waarna we moe, maar voldaan terug naar school stapten.  

Lees meer »

Welkom in 4B

25 oktober 2020

En dit zijn we dan! De 24 kinderen van 4B. We zijn met 9 meisjes en 14 jongens, waarvan 3 nieuwe kinderen. We hopen dat Camille, Sander en Angel zich snel thuis voelen in hun nieuwe klas!  

Lees meer »