Categorieën:

Wedstrijd Helm Op Fluo Top en Whizzkids

26 februari 2024

Met het 4e leerjaar B doen we dit jaar mee aan twee wedstrijden : Whizzkids en Helm Op Fluo Top! Hopelijk vallen we binnen de prijzen!  

Lees meer »

Tablets : creatief met één voorwerp en afsluiten thema Magritte

20 februari 2024

De leerlingen van 4B gebruikten vandaag voor het eerst de tablets van de school. Ze maakten een creatieve tekening met één voorwerp en namen hier een foto van. Daarnaast bedachten ze zelf een compositie in de stijl van Magritte en ook dit fotografeerden ze. Super gedaan, 4B!

Lees meer »

Met het vierde leerjaar naar Brussel.

6 februari 2024

In het kader van de cultuurmaand brachten we een bezoek aan het Magritte Museum. Als toemaatje maakten we nog een wandeling door de stad.

Lees meer »

Rolschaatsen met het vierde leerjaar.

3 januari 2024

Na al die toetsen even uitblazen.

Lees meer »

De laatste dagen voor het kerstverlof!

22 december 2023

De kinderen van 4B hebben 4 maand flink en goed gewerkt in de klas. Als beloning bestonden de laatste twee dagen voor de kerstvakantie uit : kerstontbijt, kerstquiz, rolschaatsen op de Gentse Winterfeesten en het kijken van een film!    

Lees meer »

Uitstap Gravensteen en poppentheater Pierke

15 december 2023

Op donderdag 14 december gingen de leerlingen van 4B op uitstap naar het Gravensteen en het poppentheater van Pierke. Wat een leuke dag, volledig in teken van de Gentse geschiedenis!    

Lees meer »

Gentsche liedjes – lrjr. 4 – 5

10 november 2023

In het kader van “De week van het Gentsch” kwam volkszanger Wim Claeys op bezoek om ons een aantal oude volkse liedjes aan te leren. Het enthousiasme was groot. Over twee weken volgt nog een zangfeest in de Bijloke. “‘t Was vrie wijs.”  

Lees meer »

Symbolen in de Sint-Niklaaskerk

19 september 2023

Tijdens deze leeruitstap zochten we de symbolen die we in de klas bespraken. We ontdekten er ook een pak nieuwe.

Lees meer »