Categorieën:

Kerstmarkt

8 januari 2023

Ook de kinderen van 3B droegen hun steentje bij voor de kerstmarkt!

Lees meer »

Sint op school en in de klas!

8 januari 2023

Ook de kinderen van 3B hebben hun schoentje gezet! En jawel hoor… Op 6 december kregen we bezoek van Sint en zijn pieten. We vonden lekkers in ons schoentje en ook wat cadeautjes voor in de klas zoals Smart Games en spulletjes voor de creahoek. Dank u wel Sinterklaas!

Lees meer »

Voorleesweek

8 januari 2023

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de Voorleesweek zet Iedereen Leest jaarlijks het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. In 2022 liep de Voorleesweek van 19 tot 27 november. Niet alleen de leespanda bracht ons een bezoek maar ook meester Arne, meester Gerrit en juf Femke kwamen in… Read more »

Lees meer »

Campo Santo

8 januari 2023

In ons godsdienstthema ‘Verbonden in verdriet’ staat een bezoek aan het kerkhof op het programma. We kozen voor de prachtige begraafplaats Campo Santo in St.-Amandsberg. De eerste begrafenis gebeurde er in 1847 (19de eeuw). Er liggen heel wat beroemde mensen begraven. We brachten dan ook een respectvol bezoek met het hele derde leerjaar aan het… Read more »

Lees meer »

Kerstoptreden

21 december 2022

De kinderen van het koor en 6D brachten afgelopen vrijdag een kerstspel. Ook de andere leerlingen mochten komen kijken. Ze deden het super, wat een succes!

Lees meer »

Chromebooks in de klas.

18 september 2022

Rekenen met geld, de tafels inoefenen, optellen en aftrekken tot 100, verdubbelen en verenkelen,… Toch allemaal net iets leuker op de Chromebook.

Lees meer »

In de buurt van onze school.

10 september 2022

In de klas zijn we gestart met het eerste wero-thema: ‘In de buurt van onze school’. Vanzelfsprekend kunnen we die niet beter verkennen dan op stap te gaan. Tijdens de leerwandeling in de eigen schoolomgeving maakten de kinderen kennis met woningen, handelszaken, openbare plaatsen en gebouwen, nutsvoorzieningen, straatnamen, … .

Lees meer »

Ook 3B is goed gestart!

10 september 2022

Ook 3B is goed gestart! We maken er alvast een spetterend schooljaar van!

Lees meer »