Categorieën:

Carnaval in de klas!

9 februari 2024

Voor de start van de krokusvakantie vieren we carnaval op school. Wat was het leuk om iedereen verkleed te zien! We maakten zelf ons eigen masker …  

Lees meer »

Op bezoek naar het MSK!

9 februari 2024

Gedurende de hele maand januari werkten we rond James Ensor in de klas. We kwamen heel wat te weten hoe James Ensor vroeger leefde, en bestudeerden al enkele bekende kunstwerken van hem. Donderdagmiddag, 8 februari, gingen we als afsluiter van de cultuurmaand op bezoek naar het MSK. Uiteraard toonde de gids ons enkele schilderijen en… Read more »

Lees meer »

Naar het boekenrestaurant in de bib!

2 februari 2024

Op donderdagnamiddag gingen we op uitstap naar de bib. We waren hier al een aantal keer geweest om boeken te ontlenen, maar deze keer werden we uitgenodigd in het ‘boekenrestaurant’! Eerst mochten we enkele plekjes in de bib bezoeken, en toonden ze de speciale boekenlift. Daarna kregen we nog wat uitleg, welke boeken waar stonden.… Read more »

Lees meer »

Wally De Doncker op bezoek!

1 februari 2024

Vandaag mochten we de auteur Wally De Doncker verwelkomen op school. Met het hele tweede leerjaar gingen we luisteren naar verhalen van Wally. Hij vertelde over zijn boeken, las er stukjes uit voor, en we zongen samen liedjes. De tijd vloog voorbij, en we genoten van de hele mooie verhalen!  

Lees meer »

Dag van de sportclub

27 september 2023

Vandaag was het dag van de sportclub. De kinderen mochten de kleren van hun sportclub aantrekken. Wat was het leuk om al de sportievelingen in de klas te zien!  

Lees meer »

Start schooljaar

1 september 2023

1 september is alweer voorbij gevlogen! We zijn alvast goed gestart in de klas. We moesten verschillende opdrachten uitvoeren om ons pennenzak te kunnen vullen, we leerden de nieuwe klas, juf en leerlingen kennen en tot slot aten we nog een lekker fris ijsje!  

Lees meer »