Categorieën:

kwartierlezen

25 maart 2021

Tijdens de jeugdboekenmaand lezen we elke dag een kwartiertje. Soms kunnen we buiten genieten van het mooie weer, soms in de klas binnen met een lampje. Dit is vaak een gezellige afsluiter van de dag!

Lees meer »

Design Museum

25 maart 2021

We bezochten het Design Museum in Gent. We kregen er een leuke rondleiding, en zagen verschillende designmeubelen. Nadien mochten we zelf een aantal dingen ontwerpen.

Lees meer »

sportdag

25 maart 2021

De kinderen speelden beachgames op het strand, met een plattegrond dingen zoeken, verspringen, speerwerpen, … . Kortom een bewogen en leuke dag!

Lees meer »

Herfstwandeling

29 september 2020

Met heel wat kabouters voorop, trokken we naar het Citadelpark om heerlijk te genieten van een zonnige herfstdag. We hielpen de Stoere-boomkabouter,  we genoten met Kabouter Hoofd-in-de-wolken en voor de Versier-kabouter verzamelden we allerlei vruchten. Voor tal van andere kabouters voerden we opdrachten uit… Het was heerlijk in het park!

Lees meer »

September 2020, welkom bij 2B.

24 september 2020

Alle mensen dromen van een dag dat zij vrede vinden in hun hart. Zoals een kind zijn vreugde vindt in al het moois en goeds dat hem omringt. Zo wil ik blij, gelukkig zijn, zo zou ik heel mijn leven willen zijn.

Lees meer »