Categorieën:

Lessen na de krokusvakantie

1 februari 2021

Beste leerlingen Geachte ouders Als de huidige situatie niet verandert, hernemen we na de krokusvakantie de lessen in code oranje. Dat betekent dat de leerlingen van de 2e en 3e graad opnieuw afwisselend afstandsonderwijs volgen en de leerlingen van de eerste graad voltijds naar school komen. De week na de vakantie zal een even week… Read more »

Lees meer »

Voltijds afstandsonderwijs – week voor de krokusvakantie

29 januari 2021

Beste leerlingen Beste ouders Zoals jullie weten gaan we in de laatste week voor de krokusvakantie in volledige afstandsmodus: alle leerlingen van de school krijgen een volle week les, maar dan vanop afstand. Voor de leerlingen van de eerste graad is dit een volledig nieuwe situatie. Leerlingen van de tweede en derde graad hebben het… Read more »

Lees meer »

Maatregelen code oranje

24 oktober 2020

Beste leerlingenGeachte ouders Dinsdagochtend kregen we het definitieve signaal van de overheid dat het Vlaamse onderwijs omschakelt naar code oranje, ten laatste vanaf de herfstvakantie. Omdat we als school onze verantwoordelijkheid willen opnemen en de veiligheid van iedereen maximaal willen garanderen, schakelen we op school over naar code oranje vanaf maandag 26 oktober. In dit bericht… Read more »

Lees meer »

Informatiebrief over maatregelen na vaststelling van Covid-19 besmettingen

21 september 2020

Beste ouders Eind vorige week werden op onze school twee besmettingen met het coronavirus vastgesteld. In dit bericht geven we u als ouder wat meer informatie over de getroffen maatregelen en gevolgde procedures i.v.m. deze besmettingen. Een leerling die positief test voor het coronavirus moet onmiddellijk in quarantaine. Ook de directe gezinsleden en alle personen met wie… Read more »

Lees meer »

Eerste geval van COVID-19 op onze school

17 september 2020

Beste ouders Beste leerlingen Vandaag werd op onze school het eerste geval van COVID-19 vastgesteld bij een leerling van het 5e jaar. Samen met de schoolarts en het CLB werden onmiddellijk de nauwe contacten van deze leerling opgespoord. Zeven leerlingen uit de derde graad worden op dit moment als een hoog risicocontact beschouwd en gaan preventief… Read more »

Lees meer »

Brief van directeur Guy Dalcq

5 september 2020

zaterdag 5 september 2020 Beste ouders In time of test, family is best. (‘In tijden van beproeving toont de familie haar echte waarde.’) Met dit gezegde refereer ik uiteraard aan de moeilijke tijden van vorig schooljaar en de grote inspanningen die de ouders zich maandenlang getroost hebben om dochter- of zoonlief bij te staan bij… Read more »

Lees meer »

Aanpassing maatregelen “Code Geel”

5 september 2020

zaterdag 5 september 2020 Beste leerlingen Beste ouders De eerste schoolweek zit er op. We hopen dat jullie er van genoten hebben om terug naar school te kunnen gaan en dat alle nieuwe leerlingen zich snel thuis hebben gevoeld! Het deed ons alvast heel veel plezier om alle leerlingen terug op school te mogen verwelkomen.… Read more »

Lees meer »

Opstart schooljaar 2020-2021 Corona maatregelen

27 augustus 2020

Beste leerlingen Geachte ouders Na 2019-2020 wordt ook het schooljaar 2020-2021 een bijzonder jaar. Sinds midden vorige week zijn de nieuwe draaiboeken van de overheid beschikbaar, waarin er gewerkt wordt met vier kleurencodes waartussen geswitcht kan worden tijdens het schooljaar naargelang de epidemiologische situatie in de stad Gent. De directie is momenteel volop bezig met… Read more »

Lees meer »