2017 Kemmel koor en orkestHet is heel fijn om met koor en orkest op repetitieweekend te vertrekken. De intentie is mooi, een weekend lang, samen met allemaal goede vrienden, oefenen voor het concert ten voordele van ‘Ouders van Verongelukte Kinderen’ in Kwaremont op 4 februari.
Tijdens deze tweedaagse zijn we intensief bezig met muziek, onze gedeelde passie. Daarnaast is er ook tijd voor nevenactiviteiten en studiemomenten. Deze activiteiten zijn samengesteld en bedacht door de leerlingen zelf. Er wordt ook echt rekening gehouden met ieders interesseveld.
De leerkrachten die meegaan doen dit volledig vrijwillig. Niet alleen uit liefde voor de muziek, maar ook omdat ze de muzikanten willen steunen in het ontwikkelen van hun vaardigheden.
De vriendschappen die hier ontstaan tussen al deze verschillende mensen zijn zo intens, dat ze soms levenslang blijven bestaan.
Dit jaar was dit weekend in De Lork, een prachtige locatie met vriendelijk personeel, comfortabele bedden en zeer smakelijke maaltijden.
Het koor- en orkestweekend is voor mij een van de mooiste ervaringen uit mijn schoolcarrière. Dus bedankt aan alle mensen die zo veel inspanningen leverden om dit weekend te doen slagen.
Ik zou het iedereen aanraden om begin volgend schooljaar een kijkje te komen nemen bij koor en orkest! Je hoeft niet per se een instrument te spelen, een mooie stem is ook altijd welkom.

Dit bericht delen:



Ga terug