Volgende week is het weer zover: de Poëzieweek! Het thema van 2021 is “Samen”, een woord dat het afgelopen jaar af en toe wat problematisch bleek te zijn.

Allemaal t’ hope”, dicht bij en allemaal door elkaar in verschillende klassen, zullen we de poëzie dit jaar niet kunnen beleven, maar ook op afstand kunnen we samen van gedichten genieten. Het Poëzieparcours verloopt dit jaar volledig coronaproof langs een vast traject door de gang dat je individueel volgt, én bovendien kan je deze keer ook jullie favoriete leerlingenraadsleden spotten in de organisatie.

Op donderdag 28 januari 2021 en op vrijdag 29 januari 2021, telkens tussen 12.45u en 13.15u, kan je er dus voor kiezen om zelf eventjes ondergedompeld te worden in poëzie. Het parcours start onderaan de traphal aan de kant van de kerk (kant Ketelvest), voert de vriend van de poëzie individueel naar de tweede verdieping, gaat door de gang tussen de turnzaal en de kerk door, en baant zich dan weer een weg naar beneden langs de kleinere traphal tegen de kerk, kant Savaanstraat. Welke verrassingen, hindernissen en wijze woorden je te wachten staan op je traject, houden we nog eventjes geheim. Maar we beloven je: het wordt mooi! Kom dus zeker eens langs!

Dit bericht delen:



Ga terug