De leerlingen van het 4e-6e leerjaar konden zich dit jaar inschrijven voor een badmintontoernooi. Dit ging door tijdens de middagsport en was een groot succes want maar liefst 52 jongens en meisjes speelden mee. Ook enthousiaste leerlingen die fotograaf, steward of scheidsrechter wilden zijn waren van de partij.

Het toernooi bestond uit 2 fases: de poulefase en het knock-out schema. Tijdens de poulefase Speelden de leerlingen in groepen van 5 of 6 tegen elkaar en probeerden zo een plaatsje in de top 3 van hun poule te bemachtigen. Deze leerlingen gingen namelijk door naar de volgende fase.

Tijdens de knock-out fase werd er dan geloot en daarna werden de wedstrijden afgewerkt. De winnaar mocht verder naar de volgende ronde, de verliezer moest eervol het toernooi verlaten. Zo bleven er na 2 maanden badminton nog maar 2 spelers over: Arnaud De Buck en Louise Dewaele. Zij mochten het tegen elkaar opnemen voor plaats 1 en 2.

Louise haalde het in een mooie en spannende finale van Arnaud met 21-13. Heel wat kinderen zijn komen supporteren en konden ook genieten. We mogen dus zeggen dat ‘girlpower’ de eerste editie van het toernooi gewonnen heeft, proficiat Louise! Hopelijk wordt het volgend jaar ook zo’n geslaagde editie. Klik op de foto hieronder om van de sfeerbeelden te genieten.

 

Meester Maxim en het LO team.

 

 

 

IMG_20220308_122923

Dit bericht delen:Ga terug